23948sdkhjf

Dagrofa får ny koncernøkonomidirektør

Henrik Christiansen tiltræder stillingen som koncernøkonomidirektør i Dagrofa.
46 årige Henrik Christiansen tiltræder stillingen som koncernøkonomidirektør i Dagrofa senest den 1. december i år. Henrik Christiansen kommer direkte fra en stilling som CFO i DT Group A/S, som er den største forhandler af byggematerialer i Norden.

- Vi er meget glade for at få Henrik Christiansen ombord og håber på snarest muligt at kunne få ham med i det daglige arbejde. Vi har brug for den erfaring Henrik kommer med til at understøtte vores fremtidige strategi, siger Per Thau, koncernchef i Dagrofa.

Henrik Christiansen får ansvaret for Økonomi, IT samt Butiks- & Ejendomsudvikling i Dagrofa. Han kommer fra nogle af de store virksomheder i dansk erhvervsliv som TDC, Lundbeck og nu senest DT Group og har blandt andet stor erfaring med transformation og restrukturering af virksomheder.

- Jeg glæder mig meget til at være en del af holdet, der skal skabe det nye Dagrofa. Det er jo e t rigtigt spændende tidspunkt at komme ind i virksomheden på, siger Henrik Christiansen.

Henrik Christiansen har blandt andet en CBA og en HD i regnskabsvæsen og økonomistyring. Privat er han gift og har 2 børn og bor i Roskilde.

Henrik Christiansen overtager stillingen fra Harald Grøndahl, som er konstitueret koncern- økonomidirektør og udlånt af NorgesGruppen. Harald Grøndahl forbliver i stillingen indtil Henrik Christiansen er kommet godt på plads som koncernøkonomidirektør.

Med ansættelsen af Henrik Christiansen er den nye koncernledelse nu fuldtallig, og opgaven består nu i at udforme og implementere den langsigtede strategi for Dagrofa og købmændene.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094